木鱼桥

矛盾

看着亲戚朋友们一遍一遍地看着我哥哥和嫂子结婚的录像,我心里非常复杂。我想我是绝对不愿意去拍这种录像的,但奇怪的是,大家为什么这么开心?

Advertisements

2011年02月13日 - Posted by | 个人 |

2条评论 »

  1. 因为就像里程碑吧,大家会感慨新生活的开始,nice beginning

    条评论 由 秋秋 | 2011年02月14日 | 回复

  2. 总该有点大家可以一起开心的事吧。能有个理由可以让关心自己的人开心就好,这个理由是什么,有没有意义不重要

    条评论 由 大清炮队 | 2011年02月21日 | 回复


发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: