木鱼桥

伟大的17大:youtube被封,牛博网被关

据来自豆瓣的消息称,牛博网http://www.bullog.cn已经于2007年10月19日下午被关闭。而世界最大的视频分享网站Youtube已经于2007年10月18日被封。
Advertisements

2007年10月19日 - Posted by | 个人

2条评论 »

  1. 老天,连youtube都封了!下一个该封google了。

    条评论 由 xiao | 2007年10月22日 | 回复

  2. google在中国有自己的被阉割的google.cn,事实上大陆的用户好像都得用google.cn,而不是google.com,所以等于被封了。

    条评论 由 Yunfeng | 2007年10月22日 | 回复


发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: